5/5
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
Tangenciálny 3-rámikový medomet MST, fi370mm, s ručným pohonom.

Tangenciálny 3-rámikový medomet MST je vyrobený z kyselinovzdornej nerezovej ocele. Priemer bubna je 370 mm. Kôš je vyrobený z nerezových tyčí odolné voči kyselinám. Rozmer koša je 250 x 250 x 250 mm. Veľkosť oka na koši je 25x40 mm a 25x110 mm. Pohon medometu je ručný bez brzdy. Kryt prevodov je vyrobený z kovu. Kryt bubna je vyrobený z priehľadného akrylového skla 5mm, ktorý zaručuje neustálu vizuálnu kontrolu nad vytáčaním a tiež ochranu pred rotujúcim košom medometu. Výpustný ventil je plastový 6/4". Medomet je upevnený na troch kovových nohách ktorých výška je nastaviteľná.

Používa sa v menších včelínoch. Jeho výhodou je kompaktná veľkosť a jednoduchá obsluha. Konštrukcia medometu umožňuje aj vytáčanie hustého medu. Kužeľovitý tvar umožňuje voľné odtekanie medu.

. (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.