5/5
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
Okrúhly letáčový uzáver červenej farby s priemerom 80 mm na zakrývanie očiek - otvorov v rôznych zariadeniach pre včely.

Okrúhly letáčový uzáver s priemerom 80 mm slúži na zakrývanie očiek - otvorov v rôznych zariadeniach pre včely. Okrúhly letáčový uzáver sa najčastejšie používa pre zakrývanie očiek v nadstavkoch včelích úľov, malých úlikoch, oplodniačikoch a pod. V strede uzáveru je otvor pre skrutku, ktorou sa letáčový uzáver priskrutkuje na plochu. Otáčaním uzáveru je potom možné nastaviť nasledovné polohy: vetranie, veľký otvor , zatvorenie, otvor nepriechodný pre matku, malý otvor. Letáčový uzáver je vyrobený z plastu s hrúbkou 1 mm a dodáva sa v piatich farbách: biela, modrá, žltá, zelená, červená.

. (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.