3/5
Košík:je prázdny
bez DPH:0.00 €
s DPH:0.00 €
Prémiový tangenciálny 4-rámikový medomet MST, fi710mm, s ručným pohonom.

Tangenciálny 4-rámikový medomet MST PREMIUM je vyrobený z kyselinovzdornej nerezovej ocele. Priemer bubna je 710 mm. Kôš je vyrobený z nerezových tyčí odolné voči kyselinám. Rozmer koša na rámiky je 375 x 470 mm. Veľkosť oka na koši je 32x32 mm a 32x155 mm. Pohon medometu je ručný bez brzdy. Kryt prevodov je vyrobený z kovu. Kryt bubna je vyrobený z nerezového plechu 1mm, ktorý zaručuje ochranu pred rotujúcim košom medometu. Výpustný ventil je nerezový 5/4". Medomet je upevnený na troch kovových nohách.

Medomet je vyrobený v prémiovom vyhotovení. Medomet má kónické dno a výpustný ventil je umiestnený na samom dne čo zaručuje úplné vytečenie medu. Konštrukcia medometu umožňuje aj vytáčanie hustého medu. Kužeľovitý tvar umožňuje voľné odtekanie medu.

. (vyhradzujeme si právo meniť tieto popisy a špecifikácie bez predošlého upozornenia)
 
Súbory cookies používame pre správne fungovanie našej webovej stránky a jej funkcií. Pomocou súborov cookies si tiež napríklad pamätáme váš preferovaný jazyk, zvyšujeme pre vás relevantnosť zobrazovaných reklám, počítame návštevnosť stránok a pamätáme si vaše nastavenia vykonané na stránke.